Na otvaranju letnje koncertne sezone u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu, u subotu 14.maja u 21 sat nastupiće jedan od naših najznačajnijih rock sastava, Disciplin A Kitschme.


dak press 2016 bUz neizbežne vanvremenske bučne hitove iz svih faza plodne karijere, ovom prilikom DAK će promovisati novi album „Opet“ koji je u decembru mesecu izašao pod okriljem renomirane izdavačke kuće Mascom records.

“Na novom albumu ima dosta sešn detalja. Koncept ustanovljen na prošlom ‘Uf’, primenjen je i ovde – prva četiri minuta pesme poštuju pop strofa–refren obrazac, da bi se kasnije grupa razigrala. Naravno, ritam i gruv su osnovna ideja vodilja, nema suvišnih tonova”, objašnjava Koja.

  • Ulaznice u prodaji od ponedeljka, 25.aprila po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

DAK će ovom prilikom imatii i goste na koncertu. Publiku će zagrevati perspektivan niški sastav Igralom, band “Hilbili/Afro/Funk” orijentacije, koji je u poslednjih godinu dana pobrao nesumnjive simpatije publike i kritike nastupajući širom regiona, što na festivalima i grupnim svirkama, što na samostalnim koncertima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here