Jedna od najpopularnijih electro akustik pop grupa DETOUR nakon godinu dana ponovno će održati solo koncert pred zagrebačkom publikom i to u četvrtak, 7. aprila, u Vintage Industrial Baru! Vlasnici najboljeg pop albuma u 2014. godini ‘A što ak ja…’ koji ih je pozicionirao u sam vrh pop muzičke liste, te bio odlično prihvaćen kako od strane kritike tako i od strane publike, ove godine beleže 10 godina rada. Karte po pretprodajnoj ceni od 50 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan koštaće 65 kuna.


fotka DETOURKoncert u Vintage Industrial Baru najava je slavljeničkog niza koji će se kroz 2016. obeležiti mnogobrojnim živim nastupima, a na jesen i objavljivanjem akustičnog albuma. Već je poznato da se Zagreb i Detour vole javno, a ovom će prilikom Vintage ispuniti poznati zvuci starih i novih hitova poput ‘Snijega’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Ljeto počinje’ i ‘Tvoje lice se promijenilo’ što je dovoljan razlog da se ne propusti ova proletna koncertna poslastica.

Iz benda najavlju da sredinom marta fanove čeka izlazak novog singla pod imenom ‘Zaljubila sam se’, kojeg potpisuje autor, aranžer, producent te frontmen grupe Nenad Bourgudan koji ističe :

“Pjesma će nas uvesti u akustični album, prvi u našoj dosadašnjoj karijeri. Album radnog naziva ‘#detour10’, čiji izlazak planiramo u rujnu, sadržavat će odabrane pjesme s prethodna tri albuma, ali u novim, akustičnim aranžmanima uz bonus dvije nove pjesme. Ovaj obljetnički album predstavljat će kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here