Jedan od najaktivnijih i, po rečima mnogih, najkvalitetnijih crnogorskih rok bendova, Parampaščad iz Spuže, objavio je svoj novi singl „Dan kad biće sve u redu” za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media sa kojom planiraju i svoj album prvenac. Novi singl je po prvi put ispraćen i jako interesantnim video spotom.

Spot za pesmu radili su u saradnji sa crnogorskom produkcijskom kućom Mediatag, konkretnije Ivanom Mandićem i Nebojšom Perkovićem. Spot je sniman u njihovim krajevima i odiše dozom crnogorskog humora. Za ceo zvučni aspekt pesme odgovorni su sami članovi benda budući da su je snimili i isproducirali u svom studiju „Stivi”.

Crnogorska publika je već upoznata sa radom Parampaščadi a članovi ovog benda su izjavili da im posebno zadovljstvo čini to što će „svoju muziku proširiti i na bratsko tržište Srbije”. 

“Jako smo zadovoljni spotom koji je nedavno izašao, a vidim da su i reakcije gledalaca takođe pozitivne. Nastojaćemo da u narednom periodu nastavimo s dobrim radom tako da su u pripremi i nove ekranizacije, i siguran sam da ni narednog puta nećemo iznevjeriti našu publiku, koju jako cijenimo, i bez koje sve ovo ne bi imalo nikakvog smisla” izjavio je ovom prilikom Momčilo, basista benda Parampaščad.

Iako su svoj novi singl još ranije koncertno predstavili publici, prva prilika za publiku u Crnoj Gori da čuje ovu pesmu uživo nakon objavljivanja biće 28. jula na novom Montenegro Beer Festu koji se ove godine po prvi put održava na Cetinju i koji je franšiza beogradskog Beer Festa. Sastav Parampaščad sa zadovljstvom najavljuje novu muziku već za početak jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here