Koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec, pod nazivom „Zoran Predin i gosti” u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 27. marta, prava je glazbena poslastica za izbirljivu zagrebačku publiku nešto iskusnijeg koncertnog staža. Prema najavama organizatora, očekuje nas 2 sata hitova, a poznavajući Zorana Predina i Davora Gobca, neće biti dosadno niti u pauzama između glazbenih brojeva. Anja Rupel, bivša frontmenica kultnog benda Videosex pojavljuje se nakon dugo godina na zagrebačkoj sceni, a očekujemo, naravno, i njen duet s Gobcem u pjesmi „Kako bih volio da si tu”.

Ulaznice potražite na blagajni KD Lisinski i preko Ulaznice.hr klikom na link OVDE.

Koncert se organizira povodom humanitarnoga djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice. Očekuje nas odlična glazbena večer, prepuna hitova, dobre glazbe i još sjajnije atmosfere. Zorana Predina pratit će vrsni sastav Damirov Django Group.

Prihodi od ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenom potresom. Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i od tada žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa – od interventnoga smještaja preko 120 osoba odmah nakon potresa, 9 mobilnih kučica, na desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele preko 30 kamp prikolica, privremenog smještaja preko 200 osoba u apartmane do financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji.

Ulaznice su prodaju na blagajni KDL-a i putem mrežne stranice ulaznice.hr po ceni od 20€, 23€, 27€ i 33€. Koncert će biti održan 27.3. 2023. s početkom u 20:00h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here