Bend Ničim izazvan objavio je energični singl „Bože, kako si?” koji je ovekovečen originalnim i zabavnim spotom.

Boris Bakalov potpisuje režiju spota i povodom novog singla „Bože, kako si?” poručuje: „Kroz deset godina, koliko postojimo, u našim pesmama su se mogli čuti razni muzički stilovi. Sa singlom „Bože kako si?” smo otišli najdalje do sada. Iako je pesma nabijena energijom i oštrim zvukom, zapravo poručujemo svakom našem slušaocu da malo uspori, zastane i zapita sebe i osobu pored sebe „Kako si?”.

Ujedno se nadovezuje: „Bože kako si?” poziva na buđenje empatije na koju smo skoro pa zaboravili. Živimo u svetu koji je poput javnog toaleta. U njemu svaki dan možemo videti dosta prljavštine i svaki dan mora da se vodi računa o higijeni. Moramo da mislimo na one koji tek dolaze na ovaj svet, i ujedno se potrudimo da izađemo odatle čistih ruku. U suprotnom, svi ćemo skrenuti sa uma i za nama neće ostati niko da taj nered počisti”.  

Novi singl sniman je u Vrbasu u studiju „Šamarčina”, a audio produkciju je radio Đani Pervan u Sarajevu.

Fanovi benda Ničim izazvan biće u prilici da po prvi put uživo čuju pesmu „Bože, kako si?” na njihovim koncertima u julu – u Bitefart Summer Stage-u (29. jula) i na Blues & Roll festivalu, 30. jula u Aranđelovcu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here