’’DA Produkcija’’ u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo sa ponosom predstavlja  dvodnevni festival pod nazivom ’’DA Fest’’ koji će se održati  17. i 18. aprila u Valjevu.


DA Fest - Deca Apokalipse_promoUčešće tokom prvog dana festivala, pored već najavljenih bendova Mr. Rabbit i Ućuti Pas,  potvrdili su i Škabo (Beogradski Sindikat), kao i sickSoul iz Šapca, dok će  drugog dana, pored najavljenih Soulcage i Putrid Blood, nastupati Cut Off iz Bugarske i Deca Apokalipse.

Boško Ćirković Škabo je već dugi niz godina dobro poznat i van hip-hop krugova po svom radu u grupi Beogradski Sindikat, kao i svom solo radu koji karakteriše neumorno stvaralaštvo. Na ’’Da Festu’’ će pored standardne liste pesama promovisati i svoj aktuelni album ’’Priča dva vuka’’ koji se pojavio uz istoimenu knjigu poezije objavljenu za ’’Laguna izdavaštvo’’.

sickSoul je šabački bend koji postoji od 2010.godine i u koji u svojoj muzici kombinuje  hip-hop, rock, hc i metal. Pored albuma ’’Bez kompromisa’’ band ima i pozamašan koncertni angažman koji uključuje i nastupe na mnogim festivalima širom Srbije.

Cutt Off je odličan hard-core bend iz bugarskog grada Blageovgrada koji uz sebe ima album ’’Fight or Suffer’’, a sa kojim je srpska publika najpre upoznata preko umetničkih i dizajnerskih radova njihovog basiste Vasila Vaseva poznatijeg kao Vasse, nastanjenog u Beogradu. Nedavno su održali i mini-turneju po Srbiji, a u Valjevo dolaze prvi put.

Deca Apokalipse, bend koji mahom dolazi iz Valjeva, uz Mr.Rabbita će predstavljati domaću podršku festivalu tokom kojeg će, pored pesama sa prvog albuma ’’Era papirnih grobova’’,  izvesti i nove pesme sa drugog albuma koji se trenutno snima u studiu ’’Blaze’’, kao što je nedavno objavljen singl ’’Blok 12, zgrada 44’’.

Dakle, postava bendova za ’’DA Fest’’ je konačna i u petak 17.aprila će nastupati Škabo (Beogradski Sindikat), Ućuti Pas, sickSoul i Mr. Rabbit, a u subotu 18.aprila će nastupati Deca Apokalipse, Cut Off, Putrid Blood i Soulcage.

Pored nastupa bendova je planiran i propratni program o kojem će uskoro biti reči.

  • Karte u pretprodaji će moći da se nabave u valjevskim lokalima Gradski Bistro, Jazzin i Lady Marian od 1.aprila do 10.aprila  po promotivnim cenama od 300 dinara za dan pojedinačno, a za oba dana 500 dinara. Od 10.aprila će karte u pretprodaji biti 350 dinara za jedan dan, a 600 dinara za oba dana, a na dan koncerta cena karte će iznositi 400 dinara. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here