Grupa Cactus Jack će se po prvi put predstaviti beogradskoj publici u novoj postavi, u petak, 10-og aprila u zemunskom klubu ’Fest’.


PAJAPored originalnih članova, gitariste Stevana Biraka i basiste Miodraga Krudulja, za mikrofonom će se naći Paja Bogdanović, nekadašnji frontmen grupe Beer Drinkers & Hell Raisers, kao i doskorašnji vođa beogradskog sastava Stereo Tip. Za bubnjevima  je Dragan Živković Pizzi, poznat po radu sa grupom Karizma, dok je za klavijaturama Mladen Gošić iz najnovije postave grupe Alogia.

Cactus Jack u ovom sastavu radi već nekoliko meseci, a publika je već imala prilike da ih vidi uživo na nastupima u Novom Sadu, Pančevu, Kovačici, Zrenjaninu i Smederevu. Grupa trenutno ugovara angažmane za predstojeće letnje moto-skupove širom Srbije, kao i u zemljama regiona, dok se za jesen uveliko planira rad na autorskom materijalu, o čemu ćemo vas blagovremeno informisati.

Pored standardnih hard rock, pop rock i funky klasika koje izvode u originalnim aranžmanima, beogradskoj publici će se predstaviti i sa par autorskih pesama Cactus Jack-a, kao i Stereo Tip-a.

Ulaz je 250 dinara, početak je u 23,00 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here