Sastav Poez11a osnovan je 2018. godine u Boru, a kažu da je njihov naziv matematika duša u kojoj je 1+1=11. Objavili su prvi singl “Čekajući sreću”, a materijal za album, koji se očekuje na jesen, sniman je tokom prošle i ove godine u u Boru u Studiju 11.

Žanrovski pripadaju pop muzici, sa elementima bluza i psihodelije, ali osnovna ideja je promocija autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra.

Mix i mastering prvog singla odrađen je u Studiju Destilerija, a produkciju potpisuje Petar Rudić (Mravi, Svi na pod). U toku je rad na produkciji novog singla, koji je ujedno i naslovni za album – “Talasi”.

“Materijal za album, za koji se nadamo da će u celosti biti objavljen na jesen, snimljen je tokom 2018. i 2019. godine u Boru u Studiju 11. Željko Ljubić Piti (ex Goribor) i ja sarađujemo dugi niz godina. Bend Poez11a nastao je prošle godine, kada su nam se pridružili i profesori Muzičke škole Miodrag Vasiljević iz Bora: Jelena Ilić – profesor violine i Vukašin Jelenković – profesor klavira. Duško Spasojević svira bas (ex New Deal), a bubnjeve Darko Urošević (ex Goribor, bend Paje Vučkovića). Pored njih još nekoliko naših prijatelja je tu: professor solfeđa Dragoljub Ranđelović (Sevdah Metal Band) – harmonika, Miloš Đurić – bas i gitara, Bojan Bojković Profa – klavijature”, objašnjava Ivan Ilić, osnivač benda.

Poez11a su: Ivan Ilić (Vokal, akustična gitara), Željko Ljubić Piti (Električna gitara), Jelena Ilić (Violina, vokal), Vukašin Jelenković (Klavir), Duško Spasojević (Bas gitara), Darko Urošević (Bubanj), Dragoljub Ranđelović (Harmonika), Miloš Đurić (Bas gitara, gitara) i Bojan Bojković Profa (Klavijature). 

Izvor: REMIX PRESS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here