Columbia Records je objavila prvi singl Billy-a Joel-a u poslednjih 17 godina, pesmu “Turn the Lights Back On” koji je osim digitalno izašao i na sedmoičnom singlu. Singl prati video spot koji možete pogledati:

 

Šestostruki dobitnik nagrade Grammy i stanovnik Rock and Roll kuće slavnih, nastupiće na svečanoj dodeli nagrada Grammy 2024 koja će se odigrati ove nedelje, 04.februara (5.februara po našem vremenu).

“Turn the Lights Back On” je klasična melodija u Joel-ovom stilu, koja sadrži njegov karakterističan zvuk i koja nosi poruku/pitanje da li je predugo čekao da se vrati na scenu?

Billy Joel je jedan od najuticajnijih umetnika svih vremena i glasnogovornik svoje generacije koji je prodao preko 160 miliona ploča i nalazi se na četvrtom mestu liste najuspešnijih američkih solo umetnika. Njegov dvostruki Greatest Hits Vol.1 & 2 album doživeo je dvostruki dijamantski tiraž i ističe se kao šesto najtiražnije muzičko izdanje na svetu! Hitovi kao što su “Piano Man”, “Uptown Girl” i “We Didn’t Start The Fire” relevantni su decenijama kasnije, a sam umetnik ima svoj dan u rodnom Njujorku, a to je 18.jul, koji je dobio nakon stotog održanog koncerta u Medison Square Gardenu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here