OK avantura se nastavlja!!! Nakon dvomesečne neizvesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u našoj zemlji, regiji i šire, ali vođeni pozitivnom mišlju i nadom da ćemo i ovu krizu zajedno prebroditi, u prilici smo da donesemo konačnu odluku o realizaciji ovogodišnjeg Nektar OK Festa na Tjentištu.

Svedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i Evropi i svietu, i stoga nas izuzetno raduje, što smo u vrieme globalne svetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje
vreme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa.

Ističući na prvom mestu zdravlje svih nas, publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti, procene stručnjaka da će u mesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je avgust mesec izvesniji i sigurniji u kontekstu opšteg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja festivala, a to je 14/15/16 avgust.

Na Tjentištu nas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju muziku i vrhunsku svirku najboljih bendova. Naravno, to nije sve, jer Nektar OK Fest uvek nudi više. I ovoga puta nudimo neponovljivo iskustvo avanture i adrenadlinskog doživljaja, za sve one koji žele da okuse i čari prirode, kampovanje pod vedrim nebom, uživanje u raftingu, planinarskim šetnjama, prašumi Perućici i nesvakidašnjem pogledu sa najlepših vidikovaca Nacionalnog parka Sutjeska.

U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača, koji su usled novonastale situacije otkazali svoje svetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu. Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini.

U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz Van Gogh – Bajaga i instruktori – Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Hladno pivo – Ritam nereda – Buč Kesidi – TBF –– Kanda, Kodža i Nebojša – M.O.R.T. – Repetirot.

Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromenjen i tu nas očekuju Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekin.

Uskoro donosimo još sjajnih imena zaduženih za najbolji provod na Tjentištu 14/15/16 avgusta, kao i ostatak programa ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici http://www.okfest.net

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala http://www.okfest.net/#booking .

U ponudi su ograničene količine Paketa III /60 KM/ koji podrazumeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paketa OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica.

Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 13.avgusta. Kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je preko prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here