Nakon pesama Ti i ja, Uhode i Ena, Darko Rundek i Jazz Orkestar HRT-a, donose četvrti, ujedno posljednji singl, sa  Porinom nagrađenog albuma “Za vašu posljepodnevnu razonodu“.

Radi se o pesmi Šejn, ovog puta u aranžmanu Mirona Hausera, a u izvođenju  Jazz Orkestra HRT-a i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera.

 Šejn ovaj put pobedonosno jaše sa velikom bandom iskusnih profesionalaca na strani pravde. Posoljena aranžmanom, pesma je dobila dodatni ukus i sjaj. Oh yeah!“ – uživajte u slušanju“, rekao nam je Darko Rundek.

 „Živo“ izvođenje pesme „Šejn“ ( iz MSU-a, Zagreb, 2019.) pogledajte na sledećem linku:

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“ nalazi se 12 Rundekovih pesama snimljenih s Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

 Jedan od najprodavanijih vinilnih izdanja Darka Rundeka povod je za njegova dva nova koncerta najavljena za početak naredne godine u MTS Dvorani. Naime, 8 . i 9. februara 2024. godine Darko Rundek će jazz verzije svojih pesama izvesti uživo u pratnji  RTS-ovog orkestra Big Bend, koji proslavljaju 75 godina postojanja.

 

Slušajte album „Za vašu posljepodnevnu razonodu

Slušajte singl „Šejn“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here