Promocija, mini koncert i potpisivanje vinila + druženje sa članovima benda + zagrevanje za beogradski koncert kojim će proslaviti 30. rođendan – i sve to u petak, 8. novembra, u Elektropioniru.

Pred veliki koncert koji pripremaju za 7. decembar u SubBeernom Centru za svoj 30. rođendan: ,,30 pesama za 30 godina” Atheist Rap će se družiti sa novinarima, prijateljima i fanovima u Elektropioniru u petak, 8. novembra, sa početkom u 18 časova.

A na meniju je:

▪ promocija ploče – novog split LP albuma kojeg su Atheisti objavili sa prijateljskim bendom Defenders Of The Universe iz Nemačke

▪ glavni začin je mini svirka Atheist Rapa – bićete u prilici da uživo čujete njihovih 6 novih pesama koje se nalaze na ovom zanimljivom izdanju.

▪ a kao šlag na ovoj Atheist Rap predslavljeničkoj promo torti jeste druženje sa prijateljima i fanovima.

Dugogodišnji prijateljski bendovi Defenders Of The Universe iz Nemačke i novosadski Atheist Rap krunisali su višegodišnju saradnju zajedničkim izdanjem. Objavili su split LP-album na kojem se nalazi 7 novih pesama Defendersa i 6 novih pesama Ateista.Podršku ovom poduhvatu pružila je izdavačka kuća „SN-Rex” iz Štutgarta.Na ovom jedinstvenom izdanju svaki bend je obradio na svom jeziku po jednu pesmu iz ranijeg opusa drugog benda, te je prvi objavljeni singl i spot sa ovog albuma za pesmu „Ne bi bilo fer” na nemačkom jeziku u izvođenju momaka iz istočnog dela Baden Virtemberga.Ulaz u Elektropionir (Cetinjska 15) je BESPLATAN.. otvoren za sve… slobodan…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here