Svet i Bon Jovi su se promienili od 2013, ali ostaje samo jedno: Bon Jovi + Ustavni Trg = jedna sjajna noć! Jedan od najvećih rock bendova na planeti, Bon Jovi najavio je povratak u Rumuniju na kraju trijumfalne američke turneje i važne godine u kojoj su bili uvršteni i u Rokenrol Kuću slavnih.

Po drugi put u Rumuniji, nakon 7 godina od njihovog prvog koncerta, pred više od 60.000 gledalaca, veoma nam je drago da objavimo da će BON JOVI, uživo, nastupiti  u Bukureštu 21. jula 2019. godine!

“Te ogromne predstave, desetine hiljada ljudi zajedno, kao jedno to je ono što radimo” Džon Bon Džovi.

Uspeh najnovijeg albuma This House Is Not For Sale koji je debitovao na vrhu top lista širom sveta, bio je kulminacija burnog perioda u istoriji tri decenije benda. Prkosna izjava, lansirana u seriji intimnih nastupa 2016. godine, album je predstavio početak za novi period Bon Džovija.
I taj bend se razvio od poslednjeg globalnog putovanja 2013. i Because We Can World turmeje, a koja je bila njihova treća turneja za šest godina koja je rangirana kao najbolja turneja na svetu (podvig koji su postigli samo Rolling Stonesi ranije).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here