Regionalno popularni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održače sutra (subota, 24. septembar) koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac, u Beogradu, i tako nastaviti serijal nastupa prekinutih pandemijom korone. Svirka počinje tačno u 20.30 časova, kapije Botaničke bašte se otvaraju u 19 sati. Prema prognozi, biće vedro veče, pa nema prepreka da Rambovi obožavaoci uživaju u njegovom dvočasovnom, veoma specifičnom nastupu. 

Rambo Amadeus će u Botaničkoj bašti na sebi svojstven način prikazati muzički vremeplov od godine kada je rođen, 1963, pa sve do daleke 2063. Na koncertu će još jednom uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se nedavno pojavio u fizičkom izdanju, kao LP ploča. 

photo: Nebojša Babić

“Osvanulo je jutro, okupano suncem, nema više sumnje da će  biti lepo vreme, i da su stvoreni svi uslovi da koncert u Beogradu  bude za pamćenje”, bez dileme će Rambo. “Botanička bašta Jevremovac pruža izvanredan ambijent i ugođaj, sa tehničke strane sve je pripremljeno kako treba, bend je željan svirke, a interesovanje za ovaj koncert iznad očekivanja”

Rambo naglašava da uobičajenog kašnjenja neće biti. 

“Molimo publiku da ne čeka poslednji trenutak za ulazak u Botaničku baštu, da se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Ostaje samo da se radujemo, i pustimo da nas muzika, publika i predivni ambijent vode kroz ovo dugo očekivano veče”.   

Koncert  Ramba Amadeusa u Botaničkoj bašti organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. Standardne ulaznice koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fan pit i Vip backstage karte isključivo na zahtev (na mail )

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here