Skoro tri godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti Shop Eelektropioniru 19. marta da isprati online izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, šesti Kontakt, koji će se konačno održati uživo – koncertom uživo!

Foto: Dunja Dopsaj

,,Povratak u novu normalnost” je lajt motiv Kontakt konferencije, a simbolično ga najavljuje Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u ograničenom broju u Anti Shop Elektropioniru, kao i putem tickets.rs prodajne mreže. Na veče koncerta, ukoliko ih ostane, koštaće 1.300 dinara. Veče pre, u petak 18. marta, takođe u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, očekuje se i koncert grupe Navy ne obećava.

Grupa Navy ne obećava kaže da je ,,vaš drugi omiljeni bend”. Kažu i to da ovih dana možemo da očekujemo izlazak njihovog novog albuma. ,,Bekstvo iz BGa” naziv je novog izdanja koje će premijerno uživo predstaviti na koncertu u Anti Shop Elektropioniru u petak, 18. marta.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Anti Shop Elektropioniru i putem Ticket Vision prodajne mreže, a na veče koncerta koštaće 700 dinara. Gosti na koncertu zagrevanja za Kontakt 2022 biće Sara Džesika Panker.

Koncerti su najavljeni za 21h, a #Kontakt2022 se, kao i sva prethodna izdanja, organizuje uz podršku organizacije Sokoj.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija”, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).
 
Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here