Nakon uspešnih video singlova „Moj svet“ i „Javi se“, grupa Stereo Tip objavila je novi spot, a ovog puta odlučili su se za ekranizaciju numere „Kandidat“.

„Iako su nedavni republički izbori u Srbiji završeni, pesma ‘Kandidat’ ne gubi na svojoj aktuelnosti, jer u ovoj zemlji, na žalost, izborna kampanja nikada ne prestaje. Tekst pesme ironično opisuje trenutnu ujdurmu oko formiranja vlade, kada spadaju sve maske i kada treba ispuniti silna predizborna obećanja“. – kaže Paja Bogdanović, frontmen Stereo Tipa.

st 2

Izborno nastrojenu numeru „Kandidat“, koja se nalazi na EP izdanju „Moj svet“ (besplatno preuzimanje klikom na link), prati i adekvatan spot u kome se osim Bogdanovića pojavljuju i atraktivni modeli Sanja Bojić i Teodora Tomanić kao i bubnjarka Jelena Blečić koja se takođe pojavljuje u spotu “Iskreno” Vlade Georgieva. Uz pomenute aktere svoje role u spotu imaju i aktuelni srpski političari.

Za sve pesme sa pomenutog EP izdanja „Moj svet“ biće snimljeni video spotovi koji će se uz dodatne live materijale i kraći dokumentarac o grupi naći na DVD izdanju čiji je izlazak planiran do jeseni ove godine.

Spot su realizovali produkcija Kan i Lingus i Ivan Milenković.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here