Supergrupa Škrtice u petak uveče održala je koncert u ispunjenoj “Amerikani” Doma omladine Beograda, gde je publika dobila obećano “grejanje na emociji i energiji”, kako je bio najavljivao frontmen Zoran Kostić-Cane. Koncertno promovišući debi album “Škrtice” (Lampshade Media 2016), Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković, protresli su dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa “Mudrolijama”.


Foto: Wood RS

Cane je kratko poručio: “Dobrodošli u škrtičnjak”, a bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao “Amerikanom”, uz podršku raspevane mase, “Paranormalno”, “Kulise”, “Vreme”… Škrtice su tokom koncerta raspalile i “Zaborava nema”, “Moja ljubav je teška”… a posle završne “Tik tak”, bend se na bučne pozive publike vratio na zasluženi bis.

Cane je potom još jednom, sada definitivno, “odjavio” bend, i to na specifičan način – svakom članu dodat je “prefiks” Škrti.
Foto: Wood RS

Koncert u Domu omladine definitivna je potvrda da Škrtice i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku, baš kao i u regionu, gde je debi album zaradio hvalospeve kritike.

Da ih publika dobro zagrejana dočeka, svojski se potrudio Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, ujedno najavivši i skorašnju promociju svog prvog izdanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here