Rolin Humes, jedan od veoma uspešnih “mladih bandova” lansirao novi spot za pesmu “I don’t know”.  Premijera video spota  u susret obeležavanju pet godina postojanja. Rolin Humes, jedno od najznačajnijih muzičkih osveženja poslednjih godina, ne samo na hrvatskom nego i regionalnom tržištu, premijerno je predstavio svoj novi  spot za pesmu “I don’t know”.

Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine iza sebe ima popriličan niz nastupa, ali i nagrada na  festivalima i takmičenjima, te danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih izvoznih proizvoda mlađe generacije.
Svoju kvalitetu i uskoro petogodišnji  staž okrunili su i lansiranjem novog spota za pesmu „I don’t know“, koja se nalazi na njihovom novom albumu „Rolin Humes presents Rolin Blues“ i koja redovno izaziva pravo oduševljenje publike na koncertima.

Već nam je neko vreme bila želja da napravimo animirani spot, a Vedran Tomac, s kim smo radili i na prva tri naša spota rado se prihvatio izazova. Dali smo mu slobodne ruke tako da je Vedran zadužen za scenarij, crtanje, animiranje i VFX. – opisao je novi video uradak Robert James Hudulin, klavirist i vokal grupe Rolin Humes.

Karakteristika Rolin Humesa, osim što svojim muzičkim izražajem, te čestim koncertima izlaze izvan okvira Hrvatske, jeste pevanje isključivo na engleskom jeziku, što su pozdravila mnoga diskografska tržišta u svetu.
Kao naš najznačajniji izvozni proizvod vezan uz muziku, Rolin Humes se može pohvaliti i celim nizom nagrada osvojenih zbog kvaliteta i pesama koje autorski potpisuju i izvode, Robi (klavir, vokal) Nikola (gitara), Emil (bas gitara) i Matej (bubnjevi)

fotka Rolin Humes 2

. . .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here