U subotu, 19. maja,a početkom u 20 časova u Božidarcu, očekuje vas sektakl koji je pripremio jedini Iron Maiden Real Tribute na ovim prostorima – RAINMAKER. Okupljeni oko velike ljubavi prema bendu Iron Maiden svi se možemo složiti oko jednog – “Maiden England” je jedan od najboljih (po mišljenju mnogih i najbolji) koncert koji je Iron Maiden u svojoj veličanstvenoj i bogatoj istoriji poklonio svojim fanovima. To su i sami Maideni potvrdili, i to 2 puta – prvi put 1988. godine i drugi put 2012. godine. Pošto je Rainmaker već jednom radio “Tour ’88”, ovog puta su odlučni da treba uraditi i drugi deo – “Maiden England World Tour 2012” i zaokružiti čeličnu priču.


Božidarac, sa svojom velikom binom, Rainmakeru daje neograničene mogućnosti da 19. maj učini nezaboravnim i veče kakvo priliči pravoj Iron Maiden energiji.

“Kao i uvek, obećavamo nezaboravan provod, puno tvrdog zvuka, “real live” doživljaja, pregršt konfeta, hladnog piva… i naravno SCREAM FOR MEEEEEEEEEEE BELGRADEEEEEE…” rekao je Željko, frontmen ovog sastava.

U međuvremenu, dok se bend bude zagrevao u bekstejdžu, vas će zagrevati DJ Kedlavi, stoga pripremite uži za mnogo dobrog metala.

Rainmaker, po prvi put, planira profesionalno snimanje svog koncerta. Fanastična scenografija, kao i luda atmosfera koja prati ovaj bend će konačno biti zabeležena kako dolikuje: “Budite deo Rainmaker porodice, jer kroz godine koje smo ostavili iza nas, družeći se i deleći čeličnu energiju i onu dobru i onu još bolju… to smo sa vama i postali – porodica” poručili su momci iz benda.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here