Jedan od najvećih koncertnih događaja ove godine u Novom Sadu biće održan u subotu, 18. novembra 2023. u velikoj dvorani SPENS-a.

Prvo izdanje Rock Marathona obeležiće nastupi velikih domaćih i regionalnih bendova.

Rock ‘n’ roll se u Novi Sad vraća na velika vrata a prvo izdanje obeležiće nastupi: mađioničara za dobar provod, energičnog Neleta Karajlića, uvek misterioznog majstora dobrih svirki Gorana Bareta & Majki, benda Zoster koji je novim albumom zakoračio među legendarne izvođače regiona, velikih zvezda 90-tih godina beogradskih repera benda Sunshine koji su pre nekoliko godina napravili veliki come back na scenu pesmama koje su za vrlo kratko vreme postale vanvremenski hitnovi, Kanda Kodža i Nebojša benda koji je sinonim za kvalitetnu svirku, kao i domaćine, legendardnu novosadsku reggae/blues/rock-steady Killo Killo Bandu koja će vas definitivno naterati da se dobro izđuskate.

Kako organizatori izjavljuju, “Rock Marathon se organizuje bez finansijske podrške bilo kakvih sponzora i institucija, jer jedina i ona najvažnija je podrška publike, za koju verujemo da će podržati našu ideju i po vrlo pristupačnim cenama nabaviti svoje ulaznice i doći u velikom broju 18. novembra na Spens”.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.800 rsd možete rezervisati na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i online klikom na link, OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here