Fierce Justice je hard rock, metal bend koji dolazi iz Norveške. Postavu čine 4 momka, koja su svoju inspiraciju crpela iz bendova, kao što su, Black Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC, iz rifova sastava Metallica, Pantera i melodičnih prelaza muzičara: Dio,  Uriah Heep, Deep Purple. Fierce Justice je ujedinio svoje omiljene uticaje i u svoje pesme ulio liriku, koja odjekuje modernim temama.


Live pic 2Ova paleta različitih uticaja dala je život pesmama, koje se kreću od hevi melodičnog roka, do agresivnog spid metala. Nakon uspostavljane solidne baze obožavalaca u Oslu i okolini, bend je pokrenuo svoju prvu Međunarodnu Gran Canaria turneju, decembra 2014. godine. 

Postavu benda čine: 

Drums: Christian Nyhoff
Rhythm Guitar: Nikola Zastranović
Lead Guitar: Navid Hanjani
Vocals & Bass: Daniel Vladov

Martin Westbye, koncertni recenzent  Emergenza Festivala, izjavio je, povodom nastupa ovog sastava u Rockefeller-u, 10. maja 2014. godine: 

 

Bilo je obrtnih momenata od početka, do kraja kako su prolazili kroz celo takmičenje. Ovi “metalni” momci poznaju svoje insrumente, iako je njihov pevač bio najmanji na sceni, imao je najveći glas. “Dobacuju” dobro na velikoj sceni, sviraju hevi, sa neznatno različitijim sadržajem. Fierce Justice isporučuje dobar šou. Ovo sigurno nije poslednji put, da čujemo za njih. 

Fierce Justice naporno radi na tome da svoje nastupe predstavi i dalje u inostranstvu. Debitantski EP benda objavljen je 10. maja 2015. godine, gde je omogućeno besplatno preuzimanje i strimingom dostupan, na svim većim platformama. 

Naredni nastup zabeležiće prilikom Hard ‘n Heavy turneje na Gran Canariji (Španija). u periodu od 3. do 10. decembra. 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here