Kako najavljuju iz organizacije, u saradnji sa JU “Muzeji i Galerije” i Opstinom Niksic, u sklopu Programa podrske razvoju kulture u Niksicu, 23.jula (subota) na maloj sceni gradske tvrdjave bice odrzan svojevrstan promo – intro u sedmi Bedem fest “Vjeruj”.


bf Muzicki program pocinje od 19:00 h i trajace do 03:00 h iza ponoci. Bice to sjajna prilika da ljubitelji elektronskog i eksperimentalnog zvuka uzivaju u muzicko-vizuelnom performansu za koji ce biti zaduzena ekipa Go Future iz Podgorice. Rijec je o mladim i veoma kreativnim pojedincima koji kombinuju video efekte sa eksperimentalnim zvucima, kazu iz organizacije.

Obzirom da ovogodisnje izdanje sedmog Bedem festa nece imati zaseban elektro stage kao sto je to bio slucaj prosle godine, odlucili smo da svim ljubiteljima elektronske muzike poklonimo jedno nezaboravno vece na drevnim zidinama, sto citavoj prici daje poseban sarm i autenticnost. Ulaz je slobodan i pozivamo sve ljude da dodju i da osjete cari gradskih zidina, male scene, mjesta koje ima posebno znacenje, obzirom da je prije sedam godina na ovom mjestu i nastao Bedem fest, isticu iz organizacije.

Inace, prodaja ulaznica za sedmi Bedem fest pocela je prije nekoliko dana.Zainteresovani jednodnevne ulaznice po cijeni od 5 e mogu nabaviti na prodajnim mjestima Tobaccos u svima gradovima Crne Gore kao i na samom ulazu na festival. Kako navode organizatori, zbog ogromnog interesovanja koje vlada u citavom regionu za ovogodisnje izdanje Bedem festa, a imajuci u vidu limitiranost velike scene, pozeljno je da posjetioci pribave kartu sto je moguce prije, jer se moze desiti da usled velike guzve ostanu izvan kapija festivalskog prostora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here