Nakon duge pauze Good Vibrations se ovu srijedu vraća u hip hop vode i premijerno u Vintage Industrial Bar dovodi rap grupu ONI! Uz njih će nastupit Gamacid i K.R.A.S.T., dok se nakon izvođača za zurku brinu momci iz kolektiva Blaw:Blaw. 


cover-oni

ONI je rap grupa koju čine MC-i: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Nakon nekoliko godina zajedničkog rada, 2011. godine oformljuju grupu i započinju rad na albumu. Album prvenac “Lajtmotiv” izlazi 2015. godine, a najavljen je putem tri live sessiona, objavljenih na youtube kanalu grupe: Ludbreg session, Laginjina session i Gorice session. ONI svoj zvuk baziraju na uticajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pesmama dominiraju semplovi muzike iz filmova i ostalih tajnih izvora koje KolAK47 pomno selektira i na MPC-u, uz naglašene bubnjeve, vešto uklapa u prepoznatljivu celinu. MCji u vokalnom smislu ostaju dosledni onome što su radili i na svojim prethodnim projektima.

Gamacid je rap duo kojeg su osnovali reper Želko (Fetbojsi/ACC) i producent AC3PO (Sinestet/HFF) 2014. godine. Tada izbacuju Gamacid EP koji možete proveriti ovdje https://hologramfunkfactory.bandcamp.com/album/gamacid-bonus-instrumentali Želko i Tripio trenutno rade na svom prvom albumu, koji bi trebao da bude obavljen krajem ove godine. Album su najavili singlovima Pink Panther i Reci Reci u saradnji s legendarnim beogradskim reperom Juiceom.

RASPORED GOOD VIBRATIONS:

05. 10. ONI, Gamacid, K.R.A.S.T., Blaw:Blaw (20/30 kn)

19.10. Narednik Lobanja i Vod Smrti (10 godina ničega), Stimulans, Incarnit (SWE) (20/30 kn)

26.10. Kozmodrum, Beat Busters, Univerzitas (25/35 kn)

02.11. Dream On Dreamer (AUS), Pale Origins, ThroaTTwister (30/40 kn)

09.11. Krešo i Kisele Kiše

23.11. Arctic Monkeys Tribute: Stereo Deficit

Kva3ch Rap All-Stars Team (K.R.A.S.T) je rap kolektiv s Kvatrića i Maksimira. Čine ga redom Djubre, Kali, Scriptor, Chelavy, Vargek Beatanga, Tibor, Jopa, Dj Katz & Chuck. Iza sebe imaju već dva zapažena singla „Prvo ročište“ i „Štafeta“, a ovo će im takođe biti prvi nastup u Vintage Industrial Baru.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom u okvirima rap/trap/bass muzike. Uz to veliki naglasak stavljaju i na vizualni aspekt svega što rade kako bi osigurali celokupno audiovizualno iskustvo i dali novu dimenziju glazbi i samom doživljaju.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here