Najatraktivnijim muzičkim programom do sada, organizatori manifestacije ,,Bečej noću” veruju da će ove godine prevazići posetu sada već tradicionalne manifestacije, koja već treću godinu zaredom okuplja ne samo Bečejce, već i sve goste najšarmantnijeg grada Bačke.

Program je i ovoga puta osmišljen sa idejom da na Trgu oslobođenja okupi celu porodicu. U subotu, 15. juna sa početkom u 18 časova najmlađi će uživati u sladoledima i programu koji je za njih pripremio hor ,,Čarolija” predvođen Tijanom Dapčevič.

U 19.20 sve prisutne razigraće Dejan Cukić i Spori ritam, a premijerno će uživo biti izvedena i himna manifestacije, pesma ,,Bečej noću” Eve Braun, koju je Dejan Cukić posebno za ovu priliku snimio sa glumicom Jelenom Gavrilović.

U 20.15 veseli gosti iz Mađarske, ska atrakcija LB 27, izvešće svoje najveće hitove, a u 21.45, posle dugo čekanja, Parni valjak će konačno izaći pred bečejsku publiku.
Veče će zaokružiti nastup grupe S.A.R.S, trenutno anajktivnijeg benda u regionu. 

Glavni program odigraće se u subotu, 15. juna, a u festivalsku atmosferu Bečejce će uvestiDeca loših muzičara koncertom koji će prirediti na platou ispred ETŠ-a (14. jun, 22h)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here