U klubu “The Quarter” u Novom Sadu, 1.decembra na Svetski dan borbe protiv SIDE biće održan treći Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent. Iskaz, Drunkards i Dora Maar – kompletan program i satnica. 

plakat_Pozitivan_koncert_3

U muzičkom delu programa,koji počinje u 20 časova, nastupaće Iskaz, Drunkards i Dora Maar. U okviru pratećeg programa biće priređena izložba najboljih radova pristiglih na konkurs za plakate i fotografije na temu, prevencije HIV-a i smanjenja diskriminacije. Nagrade za tri najbolja rada uručiće Leonid Pilipović, gitarista benda Goblini.

Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve posetioce da doniraju po jedan slatkiš za decu koja žive sa HIV-om, jer će nakon koncerta Udruženje Prevent i ove godine obradovati uz vašu pomoć, novogodišnjim paketićima ove mališane. Igračke za paketiće obezbedila je kompanijeDexy Co. kao i prošle godine.

Finansijsku podršku za održavanje trećeg Pozitivnog koncerta dale su Gradska uprava za zdravstvo i Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada. Tokom trajanja programa vršnjački edukatori Udruženja Prevent deliće posetiocima edukativni materijal i kondome i pružati informacije o HIV-u i SIDI.

 

Satnica:

19h – Ulaz

19.15-19.30 – Dodelanagrada i otvaranjeizložbe

19.30-19.45 –  Plesni performans Kluba umetnika Bina KUB

20.00-20.45 Drunkards

21.00-21.30 Dora Maar

21.45 Iskaz

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here