Jedan od trenutno najaktuelnijih američkih rock bendova Nothing More objavio je novi video spot, ovog puta za pesmu „Do You Really Want It”, njihov treći singl sa aktuelnog albuma „The Stories We Tell Ourselves” u izdanju izdavačke kuće Eleven Seven Music.


Spot je sniman u 360° tehnologiji koja gledaocu daje uvid u svaki ugao koncerta benda Nothing More čiji nastupi su prepoznati kao puni energije i dinamike koja je u skladu sa muzikom koju izvode. Korišćeni snimci preuzeti su sa nastupa u Dalasu i Denveru koji su gde su nastupali tokom ovogodišnje američke turneje.

Nothing More nominovan je za predstojeću Grammy nagradu u čak tri kategorije. Naime, aktuelni album „The Stories We Tell Ourselves” nominovan je za rock album godine, dok je hit singl sa istog albuma „Go To War” nominovan za najbolju rock izvedbu i najbolju rock pesmu. Ovo je prvi put da je bend Nothing More nominovan za Grammy, a ove tri nominacije ih stavljaju u sam vrh ove trke, budući da su jedini rock bend koji je nominovan u tri kategorije što ih stavlja ispred velikih svetskih bendova kao što su Metallica, Foo Fighters i Mastodon.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here