Proteklog vikenda u fantastičnom koncertnom prostoru Omladinskog centra, na veliki zahtev ljubitelja rokenrola iz Zaječara nastupo je borski sastav NEW DEAL. Nakon tri sata provedenih na bini, koncert je morao da se završi. Publika je više puta pozivala grupu na bis, ali jednostavno zakonski vremenski okviri to ne dozvoljavaju. Uzajamno dobre emocije benda i publike stvorile su jednu nezaboravnu atmosferu. Odlične vibracije mogle su se osetiti već sa taktovima prve pesme, a New Deal je uspeo da ih održi tokom čitavog nastupa. Zaječarska publika izrazila je želju da ih ponovo isprati u svom gradu, a nadamo se, da će se to uskoro i destiti.


“Kada imaš ovakvu publiku, koja sve vreme peva sa tobom u glas i vidiš da radiš nešto dobro,  svi mi  mogli bi da održimo  još jedan koncert odmah posle ovog” rekao je pevač benda, Kristijan Vukmirović.

Naredni nastupi borskog cover sastava NEW DEAL biće održani 3. februara u rodnom gradu benda, Boru, u Piano bara, a potom i 10. februara u kragujevačkom klubu, Porta.

Foto: Milena Ilić

 

 Foto: Milena Ilić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here