Za singl „Kao da nema“ somborske grupe NEOZBILJNI PESIMISTI, koji je nakon premijere 10. januara  dostupan za besplatno skidanje ovde, juče je na radost svih ljubitelja njihove muzike objavljen i spot. U ovoj pesmi ostvarena je zanimljiva saradnja između Pesimista i dečijeg hora ŠARENI VOKALI, takođe iz Sombora, koji su preuzeli glavnu ulogu u novom ostvarenju ovih neozbiljno pesimističkih somboraca. Spotom za pesmu “Kao da nema” Pesimisti ujedno najavljuju i svoj treći album „Pametovanje iz provincije“ koji će uskoro biti objavljen.


Spot sniman u somborskom Narodnom pozorištu potpisuje reditelj Nemanja Pavlović i produkcijska kuća “84frames”. Pesma je snimljena u muzičkom studiju Shazz a producent pesme, kao i celog albuma “Pametovanje iz provincije” je Željko Veljković.

“Pesma je malo drugačija samim tim što je deca pevaju ali u isto vreme u duhu našeg benda i našeg kritičkog osvrta na realnost u kojoj živimo”, izjavio je Igor Olujić frontmen grupe.

“Možemo svi da imamo različiti pogled na stvari ali ako na njih pogledamo iz dečijeg ugla one dobijaju suroviju dimenziju nad kojom svi moramo ozbiljno da se zamislimo. Tako i ovaj naš spot i pesma imaju nameru da svakog gledaoca nateraju na razmišljanje o pravcu u kom treba da idemo kao društvo i da li smo dovoljno odgovorni prema budućnosti onih koji dolaze posle nas.”

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here