Nakon što je prethodnih godina osvojio srca posetilaca Kopaonika, kao i stanovnika i gostiju Beograda, Music Week festival ove godine kreće na turneju po Srbiji! Omiljeni festival popularne muzike obilaziće ovog leta različite gradove, a prva stanica Music Week Tour-a je u Smederevskoj Palanci, 16. i 17. jula na Gradskom trgu kod fontane.

Ulaz je besplatan, a koncept Music Week Tour-a je takav da u svakom gradu uz najveća imena domaće muzike, nastupaju lokalni bendovi, izvođači i DJ-evi.

U petak, 16. jula sa početkom u 20h nastupaju Dejan Petrović Big Band i Van Gogh, dok je subota, 17. jul sa početkom u 20h rezervisana za bendove Six Pack, Pablo Kendi i Sky Chellos.

Sa svojom 30 godina dugom karijerom, Van Gog je danas poslednji veliki bend stvoren na ovim prostorima. Grupa koja je napunila sve najvažnije domaće koncertne dvorane, grupa čije je albume kritika svrstavala među najbolje u istoriji ovdašnje diskografije, a njihove hitove Neko te ima, Klatno, Kiselina i mnoge druge rado slušaju sve generacije.

Dejan Petrović Big Bend je sastav širom sveta poznat po izvođenju srpske tradicionalne muzike, koju često kombinuju sa modernim elementima, i ponosno nose titulu Ambasadora srpske trube.

Veterani domaće pop-rok scene, bend Six Pack, nastupiće na Gradskom trgu u Smedervskoj Palanci drugog dana Music Week Tour-a pred publikom iz svog grada, a uz njih nastupaju mladi reper Pablo Kendi i talentovane violončelistkinje sastava Sky Cellos.

Organizator Music Week Tour-a je Skymusic, a pokrovitelj Opština Smederevska Palanka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here