Približava se 28. oktobar kada će Mortal Kombat održati tradicionalni novosadski koncert u klubu “The Quarter”. Ove godine otišli su korak dalje te su snimili jednu nesvakidašnju najavu, a zakazali su i druženje sa fanovima sedam dana pred koncert uz akustičnu svirku koja će biti održana u Shamrock baru. U subotu, 21. oktobra, od 17 časova ko bude u Shamrock baru moći će da se druži sa Kombatima, odsluša pesme u nešto drugačijem aranžmanu i da nabavi svoju ulaznicu za koncert.


I to nije sve! Za fanove iz Beograda organizovali su mogućnost polaska za Novi Sad 28. oktobra autobusom kojim se prevoze ekipe Mortal Kombata i benda NBG koji će svirati kao podrška. Autobus polazi iz Beograda, sa stanice kod Muzeja istorije Jugoslavije (Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) tačno u 16.00. Koncert počinje u 21.00. Polazak nazad je oko 2 sata posle ponoći.

  • Ulaznice za koncert 28. oktobra u Novom Sadu mogu se nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima, u radnji „Felix” (TC „Sremska, Beograd), Shamrock bar (Mite Ružića 5, Novi Sad) i CD shop-u „Mungos” (Novi Sad) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.

Navikli su oni svoje fanove i na originalne najave svojih koncerata. Tako je bilo i ovog puta. Naime, kako bi dokazali da će i ove godine u Novom Sadu prirediti koncert za pamćenje, petorka je nabavila najljuću papriku na svetu koja se zove Karolina riper te su sami sebe izazvali da svako pojede po jednu. Ni mleko nije moglo da ublaži ljutinu koja je došla čak do ušiju. Kako je to izgledalo pogledajte u video najavi koncerta.

Obećali su i da će u autobusu poslužiti ovu ljutiku, ali ne morate je jesti da biste krenuli sa njima do Novog Sada. Dovoljno je da odete do radnje „Felix” u Tržnom centru „Sremska” gde po ceni od 600 dinara možete nabaviti kartu za bus i po istoj ceni i ulaznicu za koncert.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here