Planetarno popularni muzičar Manu Chao održaće akustični koncert 5. septembra u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, u organizaciji koncertne agencije Long Play. Biće to njegov jedini nastup u Srbiji u sklopu evropske tuneje.

Na repertoaru se mogu

Long Play

očekivati, u specifičnim, intimnijim aranžmanima, najpoznatije pesme iz svih faza njegove karijere: „Mala Vida”, „King Kong Five”, „Me Gustas Tu”, „Clandestino”, „Bongo Bongo”, najavljuju organizatori koncerta.

World music legenda se na bini nikada ne štedi, na bis neretko izlazi sve dok publika to želi, te se i u Kragujevcu može očekivati duga, razigrana i raspevana noć. Značajan deo koncerta će i ovoga puta, zasigurno, činiti vrhunske improvizacije.

Manu Chao je autentična pojava na svetskoj sceni. Usled svog mešanog porekla i muzike koju stvara, postao je jedan od najistaknutijih reprezenata multikulturalnog društva, ali i žestok kritičar globalizacije.

Ulaznice za Manu Chao accoustic koncert u Zastavinoj bašti u Kragujevcu biće puštene u prodaju preko mreže Tickets.rs u petak 14. jula od 12 časova po jedinstvenoj ceni od 3.000 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Izvor: DANAS  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here