Beogradski sastav LAST THRILL upravo je objavio EP “Animals Do Not Pollute Their Environment And So We Ask You, Please Do Behave Like Animals #1” koji donosi šest pesama za izdavačku kuću Nocturne media. EP možete naći na svim digitalnim platformama, kao i na Youtube.com kanalu benda. Ovih šest pesama koliko EP nosi  je snimano u studiju Blaze pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića Pilećeg.


lastthrill_blekbox_svirka4decembarU 6 pesama koliko traje njihov debi, Last Thrill su se predstavili kao ozbiljna ekipa, sa jasno zacrtanim ciljem i željom da se bave ozbiljnom muzikom. Članovima benda ne nedostaje ni veštine, ni ideje, što je razumljivo budući da svaki od njih ima dobru pozadinu i iskustvo stečeno sviranjem u drugim bendovima. Bez mnogo filozofiranja i sa na prvom mestu, više nego očiglednom strašću prema onome što rade, napravili su sjajan start.

Ovu četvorku čine Jovan Jovanović (vokal), Nikola Đukić (gitara), Dejan Ćuruvija (bas) i Miljković Dejan – Boske (bubanj).

Pored toga, momci su zakazali i svirku 4. decembra u Domu omladine Beograda, kada će nastupati zajedno sa sastavomBlekbox iz Zemuna. Cena ulaznice koja će se kupovati na ulazu staje 300 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here