Sastav KRUG, zvanični tribute to EKV, iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV-a i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupiće niškom klubu Feedback u petak, 23.oktobra 2015. godine. Početak je zakazan za 22 časa. 


ekv-2015I ovoga puta grupa KRUG će uživo prezentovati magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

 
Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu:

Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal – i specijalni gost – Tanja Jovićević (Oktobar 1864) – vokal.

  • U prodaji je još vrlo malo ulaznica po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta, od 10:30h, pre podne karte ćete moći da kupite po ceni od 700 dinara. Pretprodajna mesta: Vintage Shop (Davidova 9) i Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje).

Sa obzirom na tempo pretprodaje ulaznica i kapacitet kluba, vrlo je neizvesno da li će biti prodaje karata na ulazu u Feedback neposredno pred početak koncerta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here