Vidimo se u unikatnom ambijentu Borisovog ateljea, među drevnim zidinama Petrovaradinske tvrđave i to, u subotu  29. avgusta. Vrata se otvaraju od 22 časa uz RnR Dj-ing, dok će KKN nastupiti od 23 sata. 


 

KKN PLAKAT1copy

“Kanda kodža i Nebojša je beogradska rok grupa oformljena 1991. Tokom četvrt veka postojanja, KKN su ostavili neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi, nepogrešivo beležeći bezbrojne promene društva naviklog na kretanje iz jednog kamenog doba u drugo. Pesme posejane na dosadašnjih sedam studijskih albuma, dokaz su vrednosti muzičara koji su u njoj stvarali i stvaraju i dalje, ali i način prevladavanja konfuzne i neretko košmarne stvarnosti, o čemu svedoči i neprestani porast poštovalaca, navijača i fanova Kande kodže i Nebojše.”

I zaista, da li se može bolje i direktnije opisati šta to KKN zaista jesu i šta predstavljaju za celokupnu domaću (pa i širu) rok scenu? Odgovor je, da moguće je ali samo na njihovim koncertima gde slušalac zajedno sa bendom kreira suštinu rok zvuka.

Na samom završetku vrlo burne i aktivne letnje koncertne sezone rešili smo da još jednom ponudimo provod svima, koji su željni atmosfere kakvu KKN nose sa sobom.

Ulaznice se nalaze na svim prodajnim mestima EVENTIM-a. po ceni od 500 dinara, s tim da će na dan koncerta ulaznica koštati 600 dinara. Karte  dostupne i u CD-SHOP-u Mungos.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here