Bend HUTI OTA TRE nastupiće u četvrtak, 27. aprila, u niškom klubu “Feedback” . Zaječarci će ovom prilikom promovisati svoj album prvenac. Lokalna podrška: I.BEE / TAZ / INFAMOUS IRS / DJ SUNRISE. Početak je u 22 sata. 


Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. Gitarijadi. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, kao i do polufinala Music Testa, banjalučkog Demofesta i Bunt Rok Festivala.

Album možete preuzeti OVDE!

Bend je, posle nekoliko kraćih pauza, ponovo stao na noge. Prerano ih je napustio Branislav Nikolić – Floksi (počivaj u miru). Nezvanično izdanje albuma prvenca je ugledalo svetlost dana 10. februara 2017. na dan njegovog rođenja i u njegovu čast. Na albumu se nalazi 7 pesama, simbolično, kao prva cifra u imenu benda, što verovatno znači da će na drugom biti 8. Dejstvuju u sledećem sastavu (Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara, Davor Jevtić – vokal).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here