Kompanija m:tel kao dugogodišnji prijatelj Demofesta, osim nesebične podrške festivalu, svake godine spremi i posebna iznenađenje za učesnike i posjetioce najvećeg festivala demo bendova. Jedna od najvažnijih aktivnosti u sklopu programa Demofesta je i glasanje publike, jer kompanija m:tel želi da omogući da se i njihov glas čuje.


Glasanje je bilo organizovano putem web aplikacije na Demofest Facebook stranici i trajalo je pet dana. Po mišljenju glasača, Huti Ota Tre, bend iz Zaječara, osvojio je 243 glasa te tako ponio titulu najboljeg benda na Demofestu.

 

Kao poklon,bend će sa sobom iz Banjaluke ponijeti laptop koji je obezbijedila kompanija m:tel.
Posjetioci festivala su u prilici da već dva dana uživaju u sjajnom provodu na tvrđavi Kastel u Banjaluci uz odlične demo bendove, revijalne izvođače, ali i u sadržajima koje pripadaju dnevnom programu festivala. U prethodne dvije polufinalne večeri stručni žiri je izabrao 10 bendova koji će večeras nastupiti u velikom finalu i boriti se za glavnu nagradu festivala.
Nakon proglašenja pobjednika na desetom, jubilarnom Demofestu, nastupiće Dubioza kolektiv i Rudimental DJ set. U isto vrijeme na Beton bini će nastupiti banjalučki bend Sopot, a nakon njih i Bad Copy.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here