U petak, 3. marta, u Omladinskom centru Zaječar nastupiće Hornsman Coyote sa novim projektom “Remedy”. Sa njima će nastupiti Quasarborn ( ex Space Eater). Početak je u 21 sat.


Remedy predstavlja novu muzičku grupu dobro poznatih beogradskih muzičara. Postavu čine Nemanja Coyote Kojić (Hornsman Coyote, Eyesburn) na mestu glavnog vokala, gitare i trombona, Ivan Petrović (Sharks, snakes and Planes, Vox Populi) na mestu bas gitare i pratećih vokala i Igor Škoro (Band X, Yobo, Kolibrix, Sunshine) na bubnjevima i takođe, pratećih vokala. Svoju muziku koju sviraju opisuju kao čistokrvni moderan rock n roll, stoner/post hardcore rock sa primesama punka, ali i svih vrsta crne muzike (Gospel, Reggae, Soul, Hip hop, Jungle).

Quasarborn i ako ofromljen 2016. godine, koreni ovog benda datiraju jos od 2005. godine. Gitarista Đorđe Luković, bubnjar Marko Danilović Tihi i gitarista i vokal Luka Matković, napustili su bend i oformili ovaj novi sastav. Luka i Tihi su se sastavu Space Eater pridružili 2009. godine, dok se Đorđe pridružio par godina kasnije. Sa ovim bendom su objavili dva albuma “Aftershock” i “Passing through the Fire to Molech” i otisnuli se na dve turneje po Evropi. Bend svoj zvuk opisuje kao thrash metal 80-ih sa primesama raznih stilova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here