“Zločesti dečko” među instrumentalistima i jedan od osnivača 2Cellosa, poznat jednostavno kao HAUSER, najavljuje svoju dugo očekivanu, prvu solo svetsku turneju – “Buntovnik sa violončelom”, u okviru koje će održati koncert u Areni Zagreb dana 25.10.2023.


Vođen uspehom poslednje, u rekordnom roku, rasprodate turneje sa 2Cellos, ova superzvezda među violončelistima i vizuelnim umetnikom donosi nam vrhunski muzički šou praćen svojim karakterističnim pirotehničkim scenskim efektima, koje savršeno kombinuje sa svojim romantičnim zvukom i stil igranja.

HAUSER na svojoj prvoj samostalnoj turneji “Rebel vith a Cello” obećava novu viziju, spektakl i jedinstveno iskustvo. I dok nestašni muzički romantičar u novoj emisiji uključuje sve što su njegovi fanovi upoznali i voleli kroz njegove prethodne nastupe, kao što su veoma popularne pesme „Beach Parti“ i „Alone Together“, HAUSER-ova debitantska solo turneja vodi njegov nastup uživo do potpuno novi nivo, u kome se kombinuju ritmični retro zvuk sa modernim svetskim dens hitovima, a sve to je upakovano u nedavno objavljen album „The Plaier”.


Nadovezujući se na uspeh HAUSER-ovog debitantskog albuma iz 2020. „Classic“, koji je bio broj jedan na Billboard listi klasičnih albuma, „The Plaier“ je HAUSER-ovo najinventivnije delo do sada. Sastavljajući eklektičnu listu numera za album—koja uključuje reinterpretacije svih, od Šakire do legendarnog kubanskog kompozitora Osvalda Faresa—HAUSER se oslanjao na svoje skoro enciklopedijsko poznavanje istorije latinske muzike. Vrući plesni hitovi poput “Livin’ la Vida Loca” Ricki Martina, “Let’s Get Loud” Jennifer Lopez ili Shakirina “Vaka Vaka” rasplesat će Arenu Zagreb na vrhuncu koncerta, a prije toga opustiti je romantičnim latino baladama .

„Moja vizija je da prvi deo koncerta bude klasičniji, a onda će mi se u drugom delu pridružiti orkestar i duvačka sekcija i svi ćemo naterati da igraju. Ove pesme vole toliko ljudi i Uzbuđen sam što ću ih podeliti na način koji niko do sada nije čuo – jedva čekam da širim njihovu radost, ljubav i energiju širom sveta.” – rekao je HAUSER pre početka turneje.

HAUSER-ov uspeh prevazilazi milione njegovih pratilaca na IouTube-u, Facebook-u i Instagramu, sa međunarodnom posvećenom bazom obožavalaca koja nastavlja da raste. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na društvenim mrežama, ovaj hrvatski violončelista je fenomen koji spaja virtuoznost sa čistom strašću. Za fanove HAUSER-a, to je možda jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja muzike.
Za ovaj koncert u organizaciji Charm Music-a ulaznice se prodaju u petak, 30. septembra u 10 časova, a mogu se kupiti preko sistema Eventim i na fizičkim prodajnim mestima Eventima. VIP i Meet and Greet paketi će takođe biti dostupni od 30. septembra. Svi pretplatnici na bilten Eventima imaće priliku da prvi kupe karte i izaberu najbolja mesta od srede, 28. septembra, od 10 časova. Sva mjesta su sjedeća, a standardne cijene ulaznica kreću se od 280 do 550 kn, dok će cijena VIP paketa biti 1.900 kn, odnosno 7.600 kn za Meet and Greet paket, koji uključuje brojne pogodnosti (više informacija na Eventimovoj veb stranici) .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here