Šabački sastav Eleven objavio je svoj novi singl “Miholjsko leto” praćen sunčanim spotom koji je nastao proteklog leta na obali reke Save. Ovo je još jedan u nizu singlova koje bend objavljuje za izdavačku kuću Lampshade Media


Nova pesma i spot sugerišu na svetlu stranu života, kada ustanete ujutru srećni bez ikakvog posebnog razloga i ceo dan vam bude potpuno savršen. Taj osećaj želeli smo trajno da sačuvamo i podelimo sa svima. Ono što je nama posebno interesantno i na šta smo ponosni je pravac i zvuk koji se oblikovao u toku kreativnog procesa i rada sa našim dugogodišnjim producentom Igorom Paukom, ističe basista Miki Stanković.

Spot u režiji i realizaciji Marka Gavrilovića i basiste Mikija Stankovića je ujedno i treći singl grupe sa njihovog predstojećeg albuma “Reči koje nešto znače”. Marko Gavrilović je već duži vremenski period šesti član benda zadužen za live vizualizaciju i video spotove.
Ovim putem vas pozivamo i na koncert koji će se održati u petak 8. septembra u Šapcu u bašti Kulturnog centra sa početkom u 22h zajedno sa beogradskom grupom Organizam.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here