Popularni bosanskohercegovački sastav dolazi u sredu, 22. novembra, da se druži sa obožavaocima i predstavi svoj novi album. Kao uvertiru za ovogodišnju manifestaciju Koncert godine, sastav Dubioza kolektiv napraviće u sredu druženje sa fanovima u knjižari “Bulevar Books”. Članovi benda će publici predstaviti svoj novi album “Pjesmice za decu i odrasle”.


Knjižara se nalazi na adresi Bulevar Mihajla Pupina 6, a početak druženja zakazan je za 20 sati.

U sredu, 29. novembra sa pocetkom u 20časova, na Tribini Mladih Novi Sad,  Kulturnom centru Grada Novog Sada ( bez prisustva benda), biće prikazan film o bendu Dubioza kolektiv, pod nazivom “Film za djecu i odrasle”.

Film prati snimanje novog albuma Dubioze kolektiva i kombinuje dokumentarne snimke rada u studiju sa biografskim materijalom.

– U filmu smo želeli da pokažemo kako bend funkcioniše i kako je kompletan sistem našeg rada baziran na principu uradi sam – izjavili su članovi benda.

Režiju filma potpisuje Midhat Mujkić, montažer, fotograf i režiser sa 25 godina iskustva u struci. Radio je na filmovima “10 minuta” i “Belvedere” Ahmeda Imamovića, “Sevdah za Karima” Jasmina Durakovića, kao i na filmovima Pjera Žalice i Srđana Vuletića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here