Godine 2015. jula meseca, 24, 25. i 26. biće održan, treći po redu Selfest. Kao prethodne dve godine, i ovogodišnje izdanje festivala biće održano u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči. Kao prvi glavni izvođači Festivala najavljeni su jedni od najatraktivnijih i koncertno najaktivnijih sastava u regionu, zagrebački Brkovi, koji i dalje promovišu prošlogodišnje album “Pizda materina”.


Brkovi - Selfest Poznati su po izuzetno zanimljivim nastupima, ali i tekstovima za koje kažu da su uvredljivi i seksistički. Publika ih je prepoznala kao iskrene i direktne što se odrazilo na to da imaju veliki broj fanova. Kao novinu, organizatori su prošle godine uveli prvo drugo, a onda i treće festivalsko veče, što se pokazalo kao odličan potez. Tako će i ove godine festival trajati tri dana, a Brkovi će nastupiti prve festivalske večeri, 24. jula.

Sve tri večeri su žanrovski određene, te će prvo veče biti veče rock zvuka. Drugom večeri organizatori su odlučili da obraduju sve ljubitelje elektronskog zvuka, dok je treće veče prilagođeno onim nešto starijim posetiocima, ali i onim mlađima koji vole malo drugačiji zvuk.

Omladinsko udruženje „Plej“ koje i ove godine organizuje Selfest, obećava sjajan provod i velika regionalna imena, baš kao što su bili S.A.R.S., Zbogom Brus Li i Lude Krawe prve godine, ali i Hladno pivo, Bad Copy, Mortal kombat, Neozbiljni pesimisti i još jednom Zbogom Brus Li, 2014. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here