Kako je borski sastav New Deal imao zapažen nastup na sportsko – zabavnoj manifestaciji „Corcova Trail Race 2017“ u Rumuniji, tako su organizatori ovog događaja odlučili i ponovo pozvali bend iz Srbije, koji je ponovo i  ove 2018. godine uveličao tamošnju zabavu i stavio pečat na još jedno fantastično druženje. Na obostrano zadovoljstvo nastup je trajao čitava 3 sata. Rumunska publika pevala je zajedno sa bendom, a kao i prošle godine ispraćeni su gromoglasnim aplauzom i pozivom na bis.


“Priželjkivali smo i očekivali nesto kao prošle godine. Ponovo su nas iznenadili neverovatnom dobrodošlicom ,kao i atmosferom pre, za vreme i posle koncerta – rekao je Slobodan Radojković (gitarista  benda New Deal)”.

Koncerti benda New Deal iz Bora odlično su ispraćeni u Rumuniji o čemu svedoči sada već veliki broj nastupa u toj zemlji, a ta brojka ništa nije manja ni na područiju Bugarske, kao i na teritoriji bivše Jugoslavije. Bend New Deal nastupiće i krajem tekuće nedelje u Svilajncu (10. avgust) i Trsteniku (11. avgust).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here