Bajkeri iz cijele regije, ali i Evrope već su upalili svoje omiljene dvotočkaše i krenuli put Banjaluke kako bi prisustvovali ovogodišnjem trećem po redu Moto Festu, Banjaluka 2019 koji će se 24. i 25. maja održati na tvrđavi Kastel.

Ljubitelji motora i moto sporta imaju više nego jedan razlog da posjete ovaj događaj i uživaju ne samo u najljepšim i najnovijim modelima motora, nego i brojnim drugim aktivnostima i sadržajima koje im donosi Moto fest. Tvrđava Kastel i ove godine ostaje „domaćin“ svih dešavanja, a banjalučke ulice spremne su za moto defile koji će se održati u subotu 25.05. od 18:00.

Svi ljubitelji motora biće u prilici da na Moto sajmu uživaju u izložbi najnovijih modela, napoznatijih moto brendova: Ducati/BMW/Harley Davidson – (Steel Horse)/Moto Guzzi/Aprilia/Piagio/Vespa/CF Moto/Yamaha /Sonic/Torini Moped. Biće tu i predstavnici proizvođača prateće moto opreme, tattoo majstori, a posjetioci će biti u prilici da se informišu i o mjerama bezbjednosti u saobraćaju za sve motoriste, ali i ostale vozače.  

 „Stunt Show“ svojim egzibicijama upotpuniće Dejan Špoljar. Moto klubovi će da odmjere snage u bajkerskim igrama, a bajkeri će još jednom pokazati da imaju veliko srce, te će  ove godine kroz realizovane aktivnosti i saradnju dio sredstava biti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti. Nagradni fond za ovu tombolu osiguran je zahvaljujući nesebičnoj podršci sponzora  / Elta kabel; Jack Daniel’s; Pedi BLTattoo studio, Auto moto savez Republike Srpske…/    

Da zabave ne nedostaje pobirnuće se bogat muzički program koji započinje uz DJ Marka na Moto sajmu, nastavlja se na dnevnom stage-u koji je lociran ispred zidina na tvrđavi Kastel, a na kojem će u petak /24.05./ nastupiti Ultrazvuk – Balkan express – OK Club, a u subotu /25.05./ za atmosferu su zaduženi Ultrazvuk i Stršljen band.

Za večernju atmosferu zadužena su najpoznatija imena regionalne muzičke scene Električni orgazam/Goran Bare i Majke/ Atomsko sklonište koji će nastupiti u petak /24.05./ i Let 3/YU grupa/Partibrejkers čiji je nastup planiran za subotu /25.05./. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan.

 Sve informacije o Moto Festu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.motofestbl.com . Ulaznice za večernji muzički program po cijeni: 10 KM jednodnevna i 17 KM dvodnevna dostupne su na Trgu Krajine, u kafe baru „Košnica“ i preko prodajnog sistema kupikartu.ba . Prodaja će se vršiti i na samom ulazu u koncertni prostor. Ulaznice za Moto sajam, za sve ostale posjetioce po cijeni od 3 KM biće dostupne na samom ulazu u sajamski prostor na tvrđavi Kastel. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here