Kultne Babe, hiphoperi Bed kopi (Bad Copy) i folk-pankeri Brkovi, u petak, 29. maja, u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda (SKC), održaće veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu!.


brkovi_04-HRTroje učesnika prethodnih izdanja kragujevačkog festivala udružili su sada snage specijalno kako bi Beograđanima najavili novi Arsenal 05. Ulaznica za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ija je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem“, poručuju Babe, čuvene po “Noć bez sna”, “Ko me ter’o”, “Slanina”, “Lola”  i ostalim hitovima koje vole mladi.

Babe promo

Jako cijenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže obitelji ih rado i često slušaju“, kaže pevač Brkova Šemso.

Prvi poznati izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani.

  • Rasprodato je početnih 500 kompleta ulaznica za sve tri večeri Arsenal Fest 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu! VAŽNO! Samo uz početnih 500 kompleta išla je i poklon majica Arsenal 05. To znači da ubuduće poklon majica ne sleduje kupce kompleta koji košta 1.500 dinara i može se i dalje naći preko mreže Eventim i u Domu omladine Kragujevca. Od polovine maja uz komplet počinje prodaja ulaznica za svaku od pojedinih večeri Arsenala.

Posetioci Arsenal Festa 05 imaće mogućnost BESPLATNOG boravka u festivalskom kampu! Za boravak u tradicionalnom “Arsenal rok kamp” kod stadiona “Čika Dača” u Kragujevcu zainteresovani se mogu prijavljivati preko adrese  ili pozivom na broj  065/4614379. Rezervacija je neophodna.

U obezbeđenom, označenom prostoru, posetioci imaće mesta za sopstveni šator, toalet, upotreba tuševa i pijaće vode. Posetioci kampa laganom petnaestominutnom šetnjom stižu do festivalskog prostora – Kneževog arsenala. Na dohvat su im i brojne kulturne znamenitosti grada (Kompleks “Veliki park i Spomen muzej”, kompleks “Milošev Venac”…), a mogu da uživaju i u bogatom noćnom životu Kragujevca.

Arsenal fest se tradicionalno održava u srcu Kragujevca – u fantastičnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, fabrici oružja iz 19. veka gde se nalazi Main Stage. Nedaleko odatle je živopisna Zastavina bašta i Garden Stage, dok je Explosive Stage, smešten u Čaurnici, objektu iz 19. veka gde je snimana serija “Titanik – krvi čelik”! Arsenal fest 05 priprema još dva dodatna Stage-a, prateći program i mnogo zanimljivih sadržaja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here