ASHEN EPITAPH kao domaća podrška NEGURI BUNGET. Jedan or retkih istrajnih Oldschool Death Metal bendova kod nas. Od 2003. godne kada su startovali zabeležili su, brojne koncerte kod nas, ali i u inostranstvu. Izdali su dva studijska albuma, nekoliko EP izdanja i spotova. 


ASHEN EPITAPH1

 

Negura Bunget predstavlja istinsku unikatnu kreaciju Metal zvuka i bas zbog svoje posebnosti i posvećenosti jedan je od najaktivnijih koncertnih bendova koji iza sebe imaju ogroman broj turneja širom sveta. Kod nas su poslednji put nastupili na Exit festivalu 2011. godine i kako kažu, sa ogromnim nestrpljenjem čekaju ponovni susret sa svojim fanovima u Srbiji. 

ULAZNICE: Pretprodaja startuje 01. marta i za kartu morate izdvojiti 600 dinara. Na dan koncerta: 800 dinara. Prodajna mesta: Mungos (Novi Sad) , Felix (Beograd) 

NEGURA BUNGET su jedan od najistrajnijih Black Metal bendova na sceni. Nastupiće u Srbiji 26. marta 2015. godine u sklopu evropske turneje. Organizaciju potpisuju, Serbian Hellbangers. Bend promoviše svoj najnoviji, sedmi po redu studijski album TAU. Mesto dešavanja je Novi Sad i klub „The Quarter“. Početak je u 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here