Pevačica Amira Medunjanin poručila je u video poruci fanovima da se “neizmjerno raduje” dolasku u Beograd za koncerte koje će održati 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani.

“Dragi moji, prije svega nadam se da ste svi dobro i zdravo… Nadam se da se vidimo”, kaže Amira u poruci u kojoj kao “tri druženja” najavljuje beogradske koncerte, koji će biti održani uz ograničen broj posetilaca i ostale propisane zdravstvene mere usled Kovid-19. 

Amiru će u Beogradu pratiti vrsni harmonikaš Mustafa Šantić, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, i jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu “For Him And Her”, na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

Ulaznice koštaju 1.800,  2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

foto Almir Abaz
foto Almir Abaz

Koncert u doba pandemije Kovid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani. 

“Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo”, kaže Amira.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here