“Rock Or Bust” kao što već znate, naziv je novog albuma legendarnih australijskih kengura benda AC/DC, čije objavljivanje je zakazano za 2. decembar. Nakon što smo čuli prvu pesmu sa pomenutog nosača zvuka, “Play Ball”, usledila je i svetska premijera video spota. Na snimku se pojavljuje i bubnjar grupe  Phil Rudd, koji je 6. novembra optužen za naručivanje ubistva, međutim, optužbe su odbačene narednog dana. 

Bubnjar Rudd moraće da odgovara za posedovanje narkotika, a prvo suđenje zakazano je za 27. novembar. Kako su članovi benda naveli na svom zvaničnom sajtu , za hapšenje i kompletnu priču, saznali su putem medija, pritom su potvrdili i da njegovo odsustvo neće uticati na izlazak albuma, kao ni na predstojeću turneju zakazanu za nerednu godinu. Na videu se pojavljuje i Stivie Young, rođak braće  Young, na mestu drugog gitariste. Treba napomenuti da Stivie Young ne “uskače” po prvi put na mesto gitariste, već je to činio i ranije.

giphy

 

“Rock Or Bust” je dugo očekivani album neprikosnovenog benda AC/DC sa 11 novih pesama. Album je snimljen u proleće tekuće godine u studiju u Vankuveru, čime je obnovljena saradnja sa producentom Brendonom O’Brajanom i Majkom Frejzerom (mix). Drugog decembra očekujte:

1. Rock or Bust
2. Play Ball
3. Rock The Blues Away
4. Miss Adventure
5. Dogs of War
6. Got Some Rock & Roll Thunder
7. Hard Times
8. Baptism By Fire
9. Rock the House
10. Sweet Candy
11. Emission Control

  • Dok čekamo album, pogledajte svetsku premijeru videa za pesmu  “Play Ball” koji je režirao Dejvid Malet, dugogodišnji saradnik benda.  “Play Ball” biće naravno predstavljen i na novom nosaču zvuka.

  • Ispratite i video, koji prikazuje scene sa snimanja samog spota! Na kraju, nadajmo se da turneja, koju je sam Brajan Džonson najavio još početkom godine u jednoj od najpoznatijih radio emisija, a pritom i nakon svih nevolja, koje su zadesile ovu neponovljivu skupinu, neće zaobići  Srbiju.

Izvor: AC/DC

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here