Ova vest će verovatno dodatno pojačati očekivanja za evropsku turneju benda AC/DC koja je počela, tako da „POWER UP”: uspešni američki rok bend THE PRETTY RECKLESS je potvrđen kao podrška i obećava da će zagrejati hiljade fanova na dva AC/DC koncerta u Beču!

TM_redchair001_c-IndiraCesarine

Osnovana 2009. godine, američka rok grupa koju predvodi manekenka i glumica Tejlor Momsen (Taylor Momsen) odavno je u svom imenu napisala sopstvenu priču o uspehu: preko pola milijarde strimova, 2 miliona prodatih albuma i jedno mesto br. 1 u četvrtom i najnovijem studiju album “Death bi Rock and Roll” na 6 različitih lista američkih top lista – to je više nego impresivna ploča njujorških alternativnih rokera.

Zato nije ni čudo što THE PRETTI RECKLESS nisu popularni samo među svojim fanovima, već su traženi i kod kolega muzičara, samo prošle godine su bili na turneji zajedno sa FOO FIGHTERS!

Sada, zajedno sa AC/DC, to je „POWER UP“ za senzaciju turneje 2024!
„POWER UP“ će biti prva AC/DC evropska turneja u poslednjih osam godina i na njoj će legendarni rokenrol bend biti neki od najvećih stadiona na kontinentu.

23. i 26. juna, AC/DC će takođe stati na binu stadiona Ernst Hapel u Beču!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here