Nakon odličnih nastupa u Crvenom Petlu, Društvenom Centru, SKC NS Fabrici, Duff Pub-u, Balkon Baru, Bunker Hill-u, na ArtScape festivalu u Quarter-u i brodu Cepelin, LIVE VINYL ACT nastavlja seriju nastupa. 


Live-Vinyl-ActMetropolisPosle nastupa u pabu “Lazino Tele” naredna stanica je, Muzička kuća Metropolis (Makedonska 21, Beograd). Datum održavanja je petak, 15. april, a početak je zakazan za 21 čas. 

 

Record Store Day se održava svake treće subote u aprilu mesecu. Umetnici i nezavisne muzičke prodavnice obeležavaju ovaj dan širom sveta tako što organizuju koncerte, performanse i puštanja muzike sa gramofonskih ploča u svojim radnjama. Mnoge fabrike vinila štampaju tiraže izvesnih ploča specijalno i isključivo za ovu priliku. Muzička kuća Metropolis obeležiće  ovogodišnji Record Store Day eklektičnim nastupom Live Vinyl Act-a!

 

Trio LIVE VINYL ACT je nesvakidašnja mešavina instrumenata i DJ programa koju čine:
Smuk – Analogni gramofoni + Guitar
DJura – TimeCode gramofoni + Sampling & Scratching
Voja – Saxophone

Obucite plesne cipelice i ne propustite ovaj nesvakidašnji VINYL i instrumentalni susret. LVA će vas razmrdati – uživo svirkom, ali i izborom muzike sa gramofonskih ploča.
-Pop-Punk-Rock-Funky-Heavy-Disco-Soul- 

Analogni gramofoni Vs. TimeCode gramofoni
+ LIVE Guitar & Sax Show!

Dobrodosli!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here