U okviru svoje aktuelne evropske turneje čuveni američki stoner rock sastav Tito & Tarantulanastupiće u Nišu, u utorak, 15. jula u Dvorištu Univerziteta, a dan pred toga njihova predgrupaThe Jam Station održaće koncert zagrevanja.

tito__tarantula_02_05_2007_kuz_kreuz

 

Gosti koncerta biće mladi niški ritam i blues sastav The Jam Station, vrlo poletan i kvalitetan bend koji možete pogledati na celovečernjem nastupu u ponedeljak, 14.jula od 19 časova u bašti Eko Speed press caffe-a u niškoj Tvrđavi, gde će biti organizovan promo live party kao zagrevanje za atmosferu koja nas očekuje u utorak u Dvorištu Univerziteta u Nišu.

Tito Larriva je osnovao Tarantule 1992. godine, a široj publici je poznat i po muzici za filmove “Desperado”, “Once Upon a Time in Mexico” “Kill Bill” ,”Machette” i “From Dusk Till Dawn”, iz koga se izdvojio planetarni hit “After Dark”.

Postava benda sa kojom nastupa u protekle tri godine, uključuje i njegovu ćerku Lolittu Lynn Carroll – Larrivu na mestu basiste, Marcus Praed je na gitari, Samantha Bishop svira bubnjeve i Victor Ziolkowski ritam gitaru i bubnjeve.

Karte u pretprodaji po ceni od samo 600 dinara mogu se kupiti do utorka do 15 sati na sledećim lokacijama: Vintage shop (Davidova ul. kod Sinagoge – radno vreme od 10 do 21h, subotom do 15h), Music House (kod simfonijskog – radno vreme od 09 do 20h, subotom do 15h), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje – radno vreme od 09 do 20h, subotom do 15h) i Eko Speed press caffe (niška Tvrđava – radno vreme od 09 do 24h i subotom i nedeljom!).

Na ulazu u Dvorište Univerziteta na dan koncerta od 19 časova cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

Vesti preuzete sa portala: BalkanRock

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here